De opzet was: op een zondagmiddag lekker muziek maken. We zochten een rookvrije ruimte en het moest niet alleen leuk zijn voor de muzikanten om te spelen, het moest ook uitnodigen om te komen luisteren.

De plek was snel gevonden: Het Wapen van IJlst. Op 22 januari 2006 zijn we begonnen met de eerste sessie. Dankzij de medewerking van de vele enthousiaste muzikanten werd het een heel gezellige middag.

Ook in de maanden februari en maart, oktober en november werden de sessie-middagen goed bezocht. Er was steeds veel afwisseling, Iers, Frans, zeemansliederen, klezmer en de middagen vlogen om. Zie ook de foto's.

In december was er het "folluk"-concert in de sfeervolle Doopsgezinde Kerk. Met dit concert hebben we bij u aangeklopt en om aandacht gevraagd. Aandacht voor de millennium-doelstellingen van de Verenigde Naties voor 2015 en de succesvolle manier waarop The Hunger Project werkt om deze doelstellingen te bereiken. De artiesten die op het concert belangenloos optraden waren: Chardon, Sytse van der Werf, Hotnàher en ook Greet Wuyts en Jan Leeflang. Dankzij deze artiesten, de vrijwilligers en de sponsors werd het een fantastische avond. De opbrengst van €650,- is rechtstreeks naar The Hunger Project gegaan.

In 2007 zijn er weer sessies geweest in januari, februari en maart. Het verdere programma zal worden aangekondigd in de agenda van deze website.

© 2007—2012 Professional Circus Entertainment Correct HTML 4.01 and CSS