Folk IJlst op 30 september3 augustus 2018

Het duurde wat langer dan verwacht voor de datum vast stond, maar het is nu definitief: op 30 september 2018 is er eenmalig een Folk IJlst sessie. De locatie is uiteraard Het Wapen van IJlst; de tijd is van twee tot vijf, maar kom gerust wat eerder om uit te pakken of bij te praten.

Zet het in je agenda, waarschuw alle kennissen die ook verlangen naar een folk-sessie in IJlst, en tot ziens op 30 september.

Eenmalig Folk IJlst25 februari 2018

Er is nog steeds geen regulier Folk IJlst meer. Voor die mensen die verlangend terugkijken organiseert Peter Hans komend najaar een eenmalige sessie. De bedoeling is dat dit zal gebeuren op 30 september 2018. (Helaas is er bij Het Wapen van IJlst nog een optie op die datum. Als we er die zondag niet in kunnen wordt het een week later: 7 oktober 2018.)

Schrijf, met potlood, alvast deze twee data in je agenda. Waarschuw alle kennissen die ook verlangen na een folk-sessie in IJlst. En kom begin mei hier weer kijken welke datum het geworden is.

Geen Folk IJlst16 september 2016
Op het einde van het afgelopen seizoen heeft Jan gezegd te stoppen met het leiden van Folk IJlst. Hij heeft gevraagd om opvolgers, maar voor zover ik weet heeft niemand zich aangemeld. Maar toch wordt me nu gevraagd wanneer we weer beginnen. Nou, de folk-sessies in IJlst beginnen weer als er vrijwilligers zijn die folk-sessies willen organiseren in IJlst. Al was er zelfs maar één enkele vrijwilliger, dan zou het tijdelijk werken, al zijn er meer mensen nodig om de sessies langer draaiende te houden. Als Folk IJlst dit jaar nog door moet gaan, dan zal zich snel iemand aan moeten melden bij Jan (folksessieijlst@gmail.com) om het stokje over te nemen.
© 2007—2012 Professional Circus Entertainment Correct HTML 4.01 and CSS